Zorgflats

Seniorenzorg Lendelede biedt via woonzorgcentrum AKSENT ook 7 zorgflats aan.
Deze zorgflats zijn volwaardige appartementen van 65m2 waar de bewoner alle nodige zorg- en dienstverlening krijgt, net zoals je in de standaardverblijven van het woonzorgcentrum kan krijgen. De dagprijs omvat alle dienstverlening die in het woonzorgcentrum is inbegrepen.

De meerwaarde van de zorgflats zit hem in het feit dat je een volwaardig appartement hebt, waar je - zoals in je eigen woning - een echte thuis kan creëren en je familie comfortabel en privé kan ontvangen. 
Je hebt de keuze om zelf in je keuken iets klaar te maken of familie kan je keuken gebruiken om tijdens een bezoek iets lekkers op te warmen of te bereiden. De zorgflats hebben ook een volwaardige badkamer met eigen inloopdouche vlak bij de ruime slaapkamer.Vergeten we ook niet de mooie ruime terrassen waarover de zorgflats beschikken.

 

Als bewoner van een zorgflat, kan je zoveel mogelijk zelfstandig in je flat wonen, maar je kan ook van alle activiteiten meegenieten die het woonzorgcentrum aanbiedt.
 

Aan u om te bepalen wat u wil…
 

Interesse in een zorgflat? Neem dan contact op met onze medewerker van de sociale dienst via 051 301328 of socialedienst@seniorenzorglendelede.be